foto

Magda Herzog

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1988 Männer vom K3 - Spiel über zwei Banden, Die (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)

TV seriály

1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Rentnerinitiative (S03E16)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky