foto

Wolfgang Rau

  • nar. 1935

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Die Reise nach Kafiristan
1999 Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Mein Killer, dein Killer (TV film)
1995 Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1991 Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1988 Tatort - Pleitegeier (TV film)
1986 Navždy a věčně
Zerbrochene Brücken (TV film)
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)
1983 Tatort - Der Schläfer (TV film)
1982 Das blaue Bidet (TV film)
Tatort - So ein Tag... (TV film)
1981 Mutschmanns Reise (TV film)
Vor den Vätern sterben die Söhne (TV film)
1977 Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Plus minus null (TV film)
1973 Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
Ein Schweizer wie bestellt (TV film)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
Gran Canaria (TV film)
1971 Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Keiner erbt für sich allein
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Das Wunder von Lengede (TV film)
1966 Preis der Freiheit (TV film)

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Mann mit dem Koffer (S01E17)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Scherlock Schmidt & Co. (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Polizeistation (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)
1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky