foto

Rolf Nagel

  • nar. 22.11.1929 (90 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2007 Catharsis
Innere Werte (TV film)
Pauls Opa (studentský film)
2006 Heute fängt mein Leben an (TV film)
Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Dow-Jane-Index (studentský film)
Komm ins Paradies
2004 Modrá metalíza
Samba in Mettmann
2002 Der Unbestechliche
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
2001 Vražedkyně (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Das Callgirl (TV film)
Nicht ohne meine Eltern (TV film)
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)
Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Gegen den Strom (TV film)
Kalte Küsse (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Rendezvous des Todes (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1987 Ossegg oder Die Wahrheit über Hänsel und Gretel
1986 Schlange, Herz und Pantherkopf (TV film)
1984 Friedenmacher, Die (TV film)
Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
1978 Das Ende einer Karriere (TV film)
1972 Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Sparks in Neu-Grönland (TV film)
1967 Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
Täter auf der Spur - Am Rande der Manege, Dem (TV film)
1966 Der Verrat von Ottawa (TV film)
S.O.S. - Morro Castle (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
1964 Der Prozeß Carl von O. (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
1959 Die Ratten (TV film)
1956 Keiner stirbt leicht (TV film)
1955 Das Streichholz unterm Bett (TV film)
Die letzte Nacht der Titanic (TV film)
Heimkehr des Helden (TV film)
1953 Komm zurück...

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Sedmý chrám (E01)
Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2000 Die Großen Kriminalfälle (TV seriál) - a.z.
1953 Das Künstlerporträt (TV seriál)

Divadelní záznam

1967 Der Trauschein (divadelní záznam)
1963 Der Trauschein (divadelní záznam)
1957 Die Festung (divadelní záznam)
Die Herberge (divadelní záznam)
1955 Drei Väter (divadelní záznam)
Falsch verbunden (divadelní záznam)
1954 Defraudanten (divadelní záznam)
Die Spieler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky