foto

Tine Van den Brande

  • nar. 3.1.1968 (53 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Film 1
1996 Jingle Bells
1995 She Good Fighter
1989 Blueberry Hill

TV seriály

2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Jacques Vermeire show, De (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Ons geluk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky