foto

Nolle Versyp

  • nar. 31.5.1936
    Gent, Belgie
  • zem. 5.10.2006 (70 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Max
1993 Ad Fundum
1990 Weduwnaar, De (TV film)
1989 Landhuis, Het (TV film)
1985 Vluchtafstand (TV film)
1984 Jan zonder vrees
Levenslang (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
1981 Wacht tot hij opbelt (TV film)
1978 Er was eens in december (TV film)
In alle stilte
Verloren paradijs, Het
1970 Jongste dag, De (TV film)

TV seriály

2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Kongo (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1992 Jungleboek (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky