foto

Marleen Merckx

  • nar. 11.4.1958 (62 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
1983 Brussels by Night
1980 De witte
1979 Žena mezi psem a vlkem

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2004 Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1999 W817 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1983 TV-Touché (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky