foto

Len Birman

  • nar. 1.1.1932 (89 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Web of Deceit (TV film)
Without Her Consent (TV film)
1986 Vraždící stroj (TV film)
1985 Picking Up the Pieces (TV film)
The Undergrads (TV film)
1984 Passions (TV film)
Tas! (TV film)
1979 Captain America (TV film)
Captain America II: Death Too Soon (TV film)
1978 Escapade (TV film)
Evening in Byzantium (TV film)
Great Brain, The
1977 Killer on Board (TV film)
1976 Stříbrný blesk
The Man Inside (TV film)
1975 Co mi táta nalhal
1973 She Cried Murder (TV film)
1964 Twelfth Night (TV film)
1962 Louis-Hippolyte Lafontaine

TV seriály

1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Marissa (S01E09)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Generations (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Half Life (E06)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Cannibals (S05E13)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Collaborators, The (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mighty Thor (TV seriál)
Rocket Robin Hood (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
Shoestring Theatre (TV seriál)
1958 A Midsummer Theatre (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1963 30 Minutes, Mister Plummer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky