foto

Richard C. Hankins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 The Line-Up (TV film)
1994 Secret Adventures: Smash
Secret Adventures: Snag
1993 Secret Adventures: Spin
1992 Dům tajemství a lží (TV film)

TV seriály

2010 Private Practice (TV seriál)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
War (S03E21)
další epizody (13)
2009 Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
The Parent Trap (S03E09)
Sins of the Father (S03E08)
další epizody (21)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Know When to Fold (S02E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Yeehaw, Geepaw (S01E07)
And You Wonder Why I Lie (S01E06)
Would You Want Me to Tell You? (S01E05)
další epizody (6)
2005 Policie New York (TV seriál)
Perný den (S12E20)
Nový šéf (S12E19)
Střihoruký Lenny (S12E18)
další epizody (8)
2004 Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
Problém s kreditkou (S12E11)
Kdo zabil Donalda? (S12E10)
další epizody (25)
2003 Policie New York (TV seriál)
Jen hlupáci platí daně (S11E09)
A vrahem je... (S11E08)
Případ sebeobrany (S11E07)
další epizody (21)
2002 Policie New York (TV seriál)
O další krok dál (S10E10)
Polovina prachu (S10E09)
Na koho se nedostalo? (S10E08)
další epizody (25)
2001 Policie New York (TV seriál)
Láska ke štěňatům (S09E08)
Ztracená máma (S09E07)
Únos dítěte (S09E06)
další epizody (28)
2000 Policie New York (TV seriál)
Poslední zatčení (S07E22)
Pálky pro Larryho (S07E21)
Moje stará láska (S07E20)
další epizody (22)
1999 Policie New York (TV seriál)
Safe Home (S06E22)
Voir Dire This (S06E21)
I'll Draw You a Mapp (S06E20)
další epizody (14)
1998 Policie New York (TV seriál)
Raging Bulls (S06E08)
Czech Bouncer (S06E07)
Danny Boy (S06E06)
další epizody (20)
1997 Policie New York (TV seriál)
Remembrance of Humps Past (S05E10)
Lost Israel: Part 2 (S05E09)
Lost Israel: Part 1 (S05E08)
další epizody (23)
1996 Policie New York (TV seriál)
Caulksmanship (S04E09)
Unembraceable You (S04E08)
Ted and Carey's Bogus Adventure (S04E07)
další epizody (23)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Aging Bull (S03E07)
Curt Russell (S03E06)
další epizody (8)
1980 Texas (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky