foto

Ana María Picchio

  • nar. 30.3.1946 (73 let)
    Buenos Aires, Argentina

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Moscow IFF

Herecká filmografie

Filmy

2018 Natacha
2017 Natacha, la pelicula
2015 El espejo de los otros
2013 Cuando yo te vuelva a ver
1999 Mar de Lucas, El
1998 Fuga de cerebros
1997 Martín (Hache)
Pequeños milagros
1993 Perdido por perdido
1990 Después de la tormenta
1986 Pobre mariposa
1985 Adiós, Roberto
Los días de junio
Rigor del destino, El
Tacos altos
Tanga, Gardelův exil
1984 Asesinato en el senado de la nación
1979 De cara al cielo
1975 Días que me diste, Los
1974 Golpes bajos, Los
Raulito, La
Tregua, La
1973 Operación masacre
1972 La sartén por el mango
1971 Habilitado, El
Santos Vega
1970 Santo de la espada, El
1969 Kousek nebe

TV seriály

2016 El marginal (TV seriál)
2015 Esperanza mía (TV seriál)
2013 Solamente Vos (TV seriál)
2012 Condicionados (TV seriál)
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2009 Enséñame a vivir (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 Pokoušení (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
1999 Mamitas (TV seriál)
1998 Como vos & yo (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1994 Con alma de tango (TV seriál)
Sin condena (TV seriál)
1993 Gloria nacional, Una (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1987 Ficciones (TV seriál)
1983 Compromiso (TV seriál)
1982 Los retratos de Andres (TV seriál)
Nosotros y los miedos (TV seriál)
1977 Tiempo de vivir (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky