foto

Pepi Pittl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2009 Medvěd na útěku (TV film)
2007 Three Old Men
2006 Exsecratus
2004 Heimspiel
2003 Tauerngold (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)

TV seriály

2009 Místo činu (TV seriál)
Baum der Erlösung (S40E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Místo činu (TV seriál)
Passion (S31E17)

Dokumentární

2005 Die letzten Zöglinge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky