foto

Carola Bambas

  • nar. 5.4.1970 (51 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Die Heilerin 2 (TV film)
2004 Heimspiel
2003 Weihnachtsmann über Bord! (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)

TV seriály

2014 In Gefahr - Ein verhängnisvoller Moment (TV seriál)
2002 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Pouhá sebevražda (E12)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky