foto

Klaus Bondam

  • nar. 19.11.1963 (55 let)
    Aakirkeby, Bornholm, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dirch
2008 Cesta na Saturn
2004 Vymahači
2003 Freak Show 2003 (TV film)
Lykkevej
2002 Godt nytår, Danmark (TV film)
2001 Den D - střihačův sestřih (TV film)
Et rigtigt menneske
Monin svět
Rozhýbej to!
2000 D-dag (TV film)
D-dag - Carl (TV film)
D-dag - Niels-Henning (TV film)
Vypřáhni koně
1999 Mifune
Ten jediný
1998 Mimi og madammerne
Rodinná oslava

TV seriály

2012 The Spiral (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 2, 1950 (S01E02)
Del 1, København 1949 (S01E01)
2003 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Jul på Kronborg (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-11/00 (S01E05)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Lex & Klatten (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2003 OBLS (TV seriál)
Temalørdag: Dansktoppen - lyden af lørdag (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Rozhýbej to!

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
2005 Vild med dans (TV pořad)
2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky