foto

Michael Gade Thomsen

  • nar. 6.6.1978 (41 let)
    Fredericia, Jutland, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dánská dívka
Idealista
2014 Zabijáci
2013 V hodině rysa

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (11)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Most (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 6, 1952 (S01E06)
Del 3, 1950 (S01E03)
Del 2, 1950 (S01E02)
další epizody (4)
Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky