foto

Torben Jensen

  • nar. 29.9.1944
    København, Dánsko
  • zem. 2.11.2018 (74 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Co nikdo neví
2000 Sparekassen (TV film)
1999 Mifune
1997 Sekten
1996 Davids bog
En fri mand (TV film)
Podívej se, jak letí
1991 Cecilia (TV film)
Høfeber
1989 Dansen med Regitze
1988 Eminy stíny
Guldregn
1987 Peter von Scholten
1986 Barndommens gade
Flamberede hjerter
1980 Undskyld vi er her
1978 Firmaskovturen
Fængslende feriedage
Lille spejl
1977 Alt på et bræt
Piger til søs
1976 Julefrokosten
1975 Piger i trøjen
1944 To som elsker hinanden

TV seriály

2004 Krøniken (TV seriál)
Del 6, 1952 (S01E06)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)
1972 Livsens ondskab (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1975 Andersen hos fotografen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky