foto

Ursul de Geer

  • nar. 3.1.1946 (73 let)
    Zeist, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bon Bini Holland
2012 Okno
2008 Popo
1990 Gulle Minnaar, De
1984 Moord in extase
1983 Anna, De
Čtvrtý muž
1982 Ademloos
1980 Sprej na vlasy

TV seriály

2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky