foto

Wen Yann Shih

  • nar. 3.10.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Catskill Park
2014 Don Peyote
2011 Týden bez závazků
2006 Paved with Good Intentions
2003 Bratři jak se patří
Timecop 2

TV seriály

2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Krvavé diamanty (S04E23)
2012 Famílie (TV seriál)
The Talk (S04E04)
Everything Is Not Okay (S04E03)
2011 Man Up (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky