foto

Lotte Bergstrøm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Človíček
2005 Morke
Udenfor verden
2003 En anden pige
Uro
2001 En kærlighedshistorie
1996 Den attende

TV seriály

2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 8, 1954 (S01E08)
Del 7, 1954 (S01E07)
Ørnen (TV seriál)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-6/01 (S03E04)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-30/00 (S02E05)

Střihačská filmografie

TV seriály

2012 Pendlerkids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace