foto

Michele Malaspina

  • nar. 16.8.1908
    Bolzaneto, Itálie
  • zem. 13.1.1979 (70 let)
    Roma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Zločin na Matteottim
1972 Pietra di luna, La
1965 Due sergenti del generale Custer, I
Latinský milovník
1962 Operazione Vega (TV film)
1961 Ursus nella valle dei leoni
1960 Nuits de Raspoutine, Les
Piaceri del sabato notte, I
1959 La Vengeance du Sarrasin
Vacanze d'inverno
1958 È arrivata la parigina
1957 La canzone più bella
Primo applauso
1955 Incatenata dal destino
1954 Ballata tragica
Cinque dell'adamello, I
Papà Pacifico
1953 Napoletani a Milano
Perdonami!
1952 Inganno
Sogno di Zorro, Il
Totò v barvách
1951 Bellezze a Capri
Buon viaggio pover'uomo
L'ultimo incontro
Mago per forza, Il
Rytíř bez zákona
1950 Psí život
Sambo
1949 Cielo sulla palude
1948 Emigrantes
1945 Miserie del Signor Travet, Le
1942 Ultimo addio, L'
Una volta alla settimana
1941 Cavaliere senza nome, Il
Notte di fortuna
Villa da vendere
1940 Arditi civili
La prima donna che passa
Melodie eterne
1939 Cavaliere di San Marco, Il
1938 Il dottor Antonio
Tři lásky Giuseppa Verdiho
1936 Cavalleria

TV seriály

1977 Castigo (TV seriál)
Ultimo aereo per Venezia, L' (TV seriál)
1975 Bufera, La (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
1969 Le avventure di Ciuffettino (TV seriál)
1967 Fiera delle vanità, La (TV seriál)
I promessi sposi (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)
Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 La cittadella (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1963 Paura per Janet (TV seriál)
1962 Più rosa che giallo (TV seriál)
1960 La pisana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace