foto

Jenny Tanghe

  • nar. 15.9.1926
    Manage, Belgie
  • zem. 11.3.2009 (82 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 10 jaar leuven kort
2001 Pauline a Paulette
1999 2 straten verder
Flanderský pes
Man van staal
1996 Elixir d'Anvers
1995 Létající Holanďan
1992 Kiekeboe: Het witte bloed
1990 Late zomer (TV film)
1989 Villa des roses (TV film)
1986 Gezin van Paemel, Het
1984 Tantes (TV film)
1983 Benvenuta
1982 Menuet
1979 Grueten broos (TV film)
Žena mezi psem a vlkem
1976 De herberg in het misverstand (TV film)
1975 Verbrande brug
1972 Živá mrtvola (TV film)
1971 Mira

TV seriály

2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1994 Kats & Co (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1966 Jeroom en Benzamien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky