foto

Ida Gyllensten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nadosmrti spolu
2017 Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
Svarta Madam
2015 John Hron
2011 Umeå4ever
2009 Sommaren med Göran

TV seriály

2021 Tunna blå linjen (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2018 Sagan om Dilan och Moa (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Fürchte dich nicht (E14)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky