foto

Thelma Biral

  • nar. 17.12.1941 (77 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Juguete rabioso, El
Plaza de almas
1981 Viernes de la eternidad, Los
1980 Desde el abismo
1975 Cacique Bandeira
Triángulo de cuatro
1973 Siete locos, Los
1972 Maffia, La
1971 Argentino hasta la muerte
1968 Humo de Marihuana
1967 Villa Cariño

TV seriály

2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky