foto

Sien Eggers

  • nar. 24.4.1951 (69 let)
    Lier, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De Familie Claus
2019 Urbanus, de vuilnisheld
2015 Wat mannen willen
2013 Flamencos, Los
2010 Pulsar
2009 Suske en Wiske: De Texas rakkers
2008 Levý břeh
Zatemnění mysli
2005 Indringer, De
2000 Iedereen beroemd!
1993 Beck - De gesloten kamer
1991 Romeo en Julia (TV film)
1990 Maman (TV film)
Maman II (TV film)
1988 Hoogtevrees (TV film)
1987 Mijnheer Halverwege (TV film)
1984 Tantes (TV film)
1982 Voor de glimlach van een kind
1980 De verjaring (TV film)
Esmoreit (TV film)
1979 Filumena (TV film)
Onweersvogel, De (TV film)
Place Saint Catherine (TV film)
1978 In alle stilte

TV seriály

2015 Spitsbroers (TV seriál)
2013 Eigen Kweek (TV seriál)
Safety First (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
2000 In de Gloria (TV seriál)
1999 W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky