foto

Rona-Lee Shim'on

  • nar. 9.1.1983 (37 let)
    Ramat Gan, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tiché srdce
2011 Ha-shoter
2010 Infiltrace

TV seriály

2020 Mesiáš (TV seriál)
2018 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
2017 Fauda (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2004 Ha-Shir Shelanu (TV seriál)
2003 Ha-Pijamot (TV seriál)