foto

Wim Danckaert

  • nar. 5.7.1962 (58 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vlaamse Flikken
2006 De Hel van Tanger

TV seriály

2020 GR5 (TV seriál)
Good Memories are for Liars (E03)
2016 Coppers (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
De Rodenburgs (TV seriál)
Jes (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky