foto

Talia Gonzalez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 The Coffee Shop

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nalowale i ke 'ehu o he kai (S10E18)
2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kuipeia e ka makani apaa (S10E02)
Smrt mořské panny (S09E16)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pod svícnem nebývá tma (S09E04)
2017 iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
2016 iZombie (TV seriál)
Physician, Heal Thy Selfie (S02E12)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Dreamcatchers (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky