foto

Bisanne Masoud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 The Coffee Shop

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kuipeia e ka makani apaa (S10E02)
Smrt mořské panny (S09E16)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pod svícnem nebývá tma (S09E04)
2017 iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
2016 iZombie (TV seriál)
Physician, Heal Thy Selfie (S02E12)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Dreamcatchers (S05E03)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kuipeia e ka makani apaa (S10E02)
Ua 'eha ka 'ili i ka maka o ka ihe (S10E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky