foto

Jekatěrina Andrijenko

  • nar. 28.4.1985 (35 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Solncekrug (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Filatov (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Pekar i krasavica (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
2015 Sny (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (43)
2014 Inyje (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Pjataja straža (TV seriál)
Synovij dolg (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky