foto

Frank Dierens

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Binti
2012 Do toho, Eddy!

TV seriály

2020 Over Water (TV seriál)
Vrij (S02E01)
2013 De Ridder (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky