foto

Steen Stig Lommer

  • nar. 26.8.1960 (59 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De forbandede år
2015 V Polynésii jsou lidojedi
2014 Rychlochůze
2009 Spi, děťátko, spi
2007 Doma je doma
Pokoj 205
2006 Et andet sted
Helmer & søn
Jednou budem dál
Supervoksen
2005 Mladý Andersen
Návrat
2003 Afgrunden (TV film)
Manden bag døren
Pagten
Se dagens lys (TV film)
Som man behager (TV film)
1999 Pizza King
1998 Albert
Sami doma
1997 Orlí oko
1996 Davids bog
1995 Pigen med de grønne øjne
1994 Nattevagten
1991 Den store badedag
Superdame (TV film)
1989 Århus by night
1986 Walter og Carlo - yes, det er far
1967 Min kones ferie

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Lex Mercur (S01E08)
Generalprøve (S01E07)
další epizody (7)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2009 Store drømme (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Plan B (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-6/01 (S03E04)
2000 Pavouk (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Fikumdik (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1992 Mørklægning (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky