foto

Alex Van Haecke

  • nar. 11.7.1948 (71 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Koko Flanel
Weduwnaar, De (TV film)
1983 Zaman
1982 Het beest

TV seriály

2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Spring (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Makelaar, De (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky