foto

Berrit Kvorning

  • nar. 14.9.1949 (71 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Afgrunden (TV film)
2001 Anja & Viktor
2000 Ude af rute
1999 Ten jediný
1996 Den store kul-tur (TV film)
1989 Jydekompagniet 3
1988 Næste sommer måske - ingen vej tilbage (TV film)
1980 Svobodný otec (TV film)
1978 Vinterbørn
1977 Alt på et bræt
1976 Piger i trøjen 2
1975 Bertram og Lisa (TV film)
1974 Prins Piwi

TV seriály

2005 Krøniken (TV seriál)
Del 13, 1959 (S02E03)
Del 12, 1958 (S02E02)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-26/00 (S02E03)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1985 Klitgården (TV seriál)
1981 D.A.S.K. (TV seriál)
1978 Ludvigsbakke (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky