foto

Folmer Rubæk

  • nar. 20.4.1940
    Svendborg, Dánsko
  • zem. 8.8.2016 (76 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lærkevej - til døden os skiller
1997 Orlí oko
Sunes familie
1995 Belma
Kun en pige
1994 Min fynske barndom
Vildbassen
1993 Sort høst
1982 Thorvald og Linda
1981 Olsen-banden over alle bjerge
1979 Krigernes børn
1978 Slægten
1976 Kassen stemmer
1971 Morfar i parken (TV film)
1968 Dyrlægens plejebørn
1967 Mig og min lillebror
Onkel Joakims hemmelighed
Rudá kápě

TV seriály

2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 13, 1959 (S02E03)
2000 Hotellet (TV seriál)
Jul på Kronborg (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Krummernes Jul (TV seriál)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1983 Rejseholdet (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
1969 Kapitän Harmsen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky