foto

Ulrich Lenk

  • nar. 26.12.1966
    Dresden, Sachsen, Východní Německo
  • zem. 16.7.2015 (48 let)
    Chemnitz, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2008 Treuepunkte (TV film)
2007 Erlkönig (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2004 Tears of Kali
2003 Baden Baden (studentský film)
1992 Große Fest, Das (TV film)
1991 Tandem (TV film)

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Gras drüber (S13E08)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Hodina pravdy (S11E04)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky