foto

Joy Wielkens

  • nar. 14.7.1980 (39 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verliebt in Amsterdam (TV film)
2016 V rytmu lásky
2014 Toscaanse bruiloft
2013 Cowboys janken ook
In het niets
2012 Maratón
2011 Sonny Boy

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2018 Anne+ (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Heer & Meester (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky