foto

Hanne B. Wolharn

  • nar. 4.11.1968 (50 let)
    Rheda-Wiedenbrück, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lore
Posedlost láskou (TV film)
Tatort - Verschleppt (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
2004 Navždy v srdci (TV film)
2003 Hon na žháře (TV film)
1998 In alter Freundschaft (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
1997 Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)

TV seriály

2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Hitzschlag (E05)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Querschläger (E03)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
2010 Sami proti času (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Nacht der Frauen (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Best of 'Gute Zeiten, schlechte Zeiten' (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky