foto

Anja Kömmerling

  • nar. 1965
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Der süße Brei (TV film)
Čarovné střevíce (TV film)
2017 Der Schweinehirt (TV film)
Der Zauberlehrling (TV film)
2016 Pohádka o zemi hojnosti (TV film)
2015 Vinnetouův syn
2014 Sedmikráska (TV film)
Sněhová královna (TV film)
2013 O zlaté huse (TV film)
2012 O Červené Karkulce (TV film)
2010 Modrá lucerna (TV film)
2009 Princezna Husopaska (TV film)
2008 Král Drozdí brada (TV film)
2003 Schwer verknallt (TV film)

TV seriály

2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Timm Thaler (TV seriál)
2001 Offroad TV (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1993 Správná šestka (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace