foto

Khaldoun Elmecky

  • nar. 21.1.1961 (59 let)
    Delft, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Toen was geluk heel gewoon
2007 Timboektoe
2001 Ochtendzwemmers (TV film)
2000 De belager (TV film)
1999 De trein van zes uur tien (TV film)
Maten (TV film)
1996 Marrakech (TV film)
Šaty
1994 Coma (TV film)
1990 Krokodillen in Amsterdam

TV seriály

2017 Klem (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 De deal (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
Bloedverwanten (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Partizanen, De (TV seriál)
1994 Dag juf, tot morgen (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky