foto

Conny Lens

  • nar. 10.3.1951 (68 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Akta Golgotha (TV film)
2003 Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2000 Zimmer mit Frühstück (TV film)
1998 Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
1997 Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)

TV seriály

1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace