foto

Sophie van Oers

  • nar. 9.8.1983 (36 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Holky na hřišti
2014 Toscaanse bruiloft
2008 Taxandria
2006 Bolletjes Blues!

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
Noord Zuid (TV seriál)
2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Malaika (TV seriál)
2007 Voetbalvrouwen (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky