foto

Ger Ryan

  • nar. 1950
    Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Man Who Invented Christmas
2014 S láskou, Rosie
2013 Amor en su punto
Callback Queen, The
Crazy Joe
2012 Keys to the City
2009 Navěky šťastni
2008 Dorothy Mills
2007 Exodus
Poznamenaná (TV film)
2005 Malice Aforethought (TV film)
Mrazivá řeka
2003 Intermission
2002 Hříšnice (TV film)
2000 Forgive and Forget (TV film)
Podvod (TV film)
1999 Love Divided, A
1997 Dary moře
1996 Maringotka
Moll Flandersová
1994 After 68
Knoflíková válka
1991 Commitments, The
1990 Stephen
1988 Courier, The

TV seriály

2019 Little Dog (TV seriál)
Round Fifteen (S02E08)
Round Fourteen (S02E07)
Round Thirteen (S02E06)
další epizody (8)
2018 Little Dog (TV seriál)
Round Seven (S01E07)
Round Six (S01E06)
Round Five (S01E05)
další epizody (7)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
Prosperity (TV seriál)
2006 Stardust (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Žádné slzy (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace