foto

Holger Petzold

  • nar. 1944
    Owschlag, Preußen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Yo
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
Straßen von Berlin - Das rote Pulver, Die (TV film)
1997 Svatba démonů (TV film)
1985 Tatort - Schicki-Micki (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1977 Achsensprung (TV film)
Das Gesetz des Clans
1976 Tatort - Zwei Leben (TV film)
1974 Der Tote vom Sarntal (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
1970 Die Barrikade (TV film)
1968 Layout

TV seriály

1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (TV seriál)
Wächter, Die (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die fromme Lüge (S01E16)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Kunstfehler (S01E10)
Der Dieb (S01E09)
další epizody (10)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1981 Frau über vierzig (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Anton Keil, der Specialkommissär (TV seriál)
Die Straße (TV seriál)
Kläger und Beklagte (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)
1977 ...und die Bibel hat doch recht - vyp.
Dokumente Deutschen Daseins (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky