foto

Bart Van Loo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Vele hemels boven de zevende
2016 Achter de wolken
2009 SM-rechter
2008 Tunnelrat
2006 Nevratné láhve
2002 Alias
2001 Oh My God?!
2000 Ex.#N°1870-4
Team Spirit
1999 De aanspreker
1989 Bláznivá spolubydlící

TV seriály

2018 Over Water (TV seriál)
2017 Tabula rasa (TV seriál)
2015 Spitsbroers (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky