foto

Ingeborg Ansing

  • nar. 17.7.1963 (56 let)
    Zaltbommel, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vina Lucie de B.
2012 Quantum Zeno
2009 Terug naar de kust
2007 Troje i Sněžinka
2004 Modrý pták (TV film)
1986 Op hoop van zegen

TV seriály

2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
De mannen van dokter Anne (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
Willemspark (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky