foto

Ellis van den Brink

  • nar. 17.3.1947 (72 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Circus Noël: de film
2017 Žena v modrém
2016 Dark Machine
2007 Alles is liefde
1995 Achilles en het zebrapad (TV film)
1989 Jan Rap en z'n maat
1987 Vroeger is dood
1975 Flanagan
Heb medelij, Jet!

TV seriály

2017 Circus Noël (TV seriál)
De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 In de clinch (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky