foto

Margo Dames

  • nar. 1.9.1963 (56 let)
    Leeuwarden, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grijs is ook een kleur
2014 Oorlogsgeheimen
2007 Moordwijven
Timboektoe
2005 Lepel
2001 Spijt (TV film)
Výtah smrti
1998 Daisy
1997 Poldermol
1996 Advocaat van de Hanen
Šaty
1995 Antonia
1991 Eline Vere
1989 Leedvermaak

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
Voetbalmaffia (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
Gouden Bergen (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
Feuten (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
Schiet mij maar lek (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
Take Off (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky