foto

Rutger Le Poole

  • nar. 8.7.1971 (48 let)
    Basel, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nesvatý
2004 Floris
2001 De vriendschap
1997 Superhvězdy
1996 Off mineur

TV seriály

2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1995 Achter het scherm (TV seriál)
Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky