foto

Bart Poulissen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Smeris (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
2004 De erfenis (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
Dok 12 (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky