foto

Matt Baram

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Hangman
The Puppet Master
2017 Bruno & Boots: The Wizzle War (TV film)
2016 Sebevražedný oddíl
The Death (and Life) of Carl Naardlinger
2015 Len a spol.
2014 Two 4 One
2013 The Twelve Trees of Christmas (TV film)
2012 Ne/přátelé (TV film)
Please Kill Mr. Know It All
The Barrens
2011 Boss of Me
Clarity
Take This Waltz
2010 Happiness Is Hate Therapy
Repo Men
2008 Guru lásky
The Baby Formula
2007 Loupení jehňátek (TV film)
Říše hraček
2006 Me and Luke (TV film)

TV seriály

2020 Locked in Love (TV seriál)
2019 Carter (TV seriál)
Harley Wanted To Say Bonspiel (S02E07)
Harley Gets an Office Job (S02E04)
Harley Loses a Finger (S02E02)
další epizody (4)
For the People (TV seriál)
Moral Suasion (S02E08)
2018 Carter (TV seriál)
Šťastní táborníci (S01E09)
Voiceover (S01E08)
Prodaná svatyně (S01E05)
další epizody (4)
Vítejte ve Star Falls (TV seriál)
2016 Baroness Von Sketch Show (TV seriál)
Shoot the Messenger (TV seriál)
The Beaverton (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
A Piece of Wood (S03E20)
2015 Make It Pop (TV seriál)
2014 Fangbone! (TV seriál)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Max and Shred (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Mortalita (S05E10)
Morbidnost (S05E09)
2013 Annedroids (TV seriál)
Seed (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Consenting Adults (S01E07)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
The Casting Room (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
World Leader Pretend (S02E10)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Bride Price (S03E07)
2008 Hranice (TV seriál)
Good Intentions (S02E09)
Prescriptive Measures (S02E06)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2006 Punched Up (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky