foto

Chiel van Berkel

  • nar. 1959
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Het vonnis
2010 Pulsar
2009 Limo
1997 Voilà madame
1990 Dilemma

TV seriály

2017 Generace B (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Voilà madame

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky