foto

Zuzana Onufráková

  • nar. 10.12.1981 (36 let)
    Prešov, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka Zuzana Onufráková se narodila 10. prosince 1981 v tehdy československém Prešově. Po vystudování bratislavského gymnázia nastoupila na DAMU do Prahy. Už během studia byla obsazena do několika rolí v různých divadelních hrách ve Studiu DISK a také v Divadle v Celetné, publikum zaujala především jako Pavla v inscenaci Hovory o štěstí mezi čtyřma očima.

První televizní příležitost pak dostala v roce 2004, kdy si zahrála lásku hledající Veroniku v seriálu REDAKCE. Ve stejném roce si také zahrála v nepříliš úspěšné komedii Martina Kotíka PÁNSKÁ JÍZDA. Poté se ale opět začala naplno věnovat divadlu, když se byla v letech 2005-2010 stálou členkou Činoherního studia v Ústí nad Labem. V roce 2007 si tak akorát zahrála ve filmech TAKOVÁ NORMÁLNÍ RODINKA a FRANTIŠEK JE DĚVKAŘ s Josefem Poláškem v hlavní roli. Malou roli dostala i v českém krimiseriálu KRIMINÁLKA ANDĚL.

V následujícím roce 2009 si Zuzana zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu Jitky Rudolfové ZOUFALCI a v roce 2011 se také objeví po boku Catherine Deneuve nebo Miloše Formana ve francouzském komediálním muzikálu LES BIÉNS-AIME.

Od září roku 2010 je členkou souboru smíchovského Švandova divadla. Ve volném čase ráda tancuje nebo hraje tenis, který hrála sedm let i závodně.

Jirka "Greg" Přichystal

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Slečna Flintová (TV film)
2012 Modrý tygr
2011 Milovaní
Muži v naději
2009 Nordost (divadelní záznam)
Zoufalci
2008 František je děvkař
Taková normální rodinka
2004 Pánská jízda
1997 Čo viem ja, nevieš ty (TV film)
1996 Zlodejka (TV film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Policejní svět (S02E09)
Nelidskost (S02E06)
další epizody (4)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
Už tě nechci vidět (S02E05)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (7)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Rudyho má každý rád (TV seriál)
Směrodatná odchylka (E03)
Miluju tě (E02)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)
další epizody (13)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (E03)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
První krok (TV seriál)
Ber, nebo neber (E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
2004 Redakce (TV seriál)
Tam a zpět (S01E13)
Právo na práci (S01E12)
Mimo realitu (S01E11)
další epizody (13)

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace